Două zile și doi traineri care te vor ajuta să devii un online project manager adevărat. Pornind de la noțiuni de user experience, principii de design si segmentare, ajungem la content, strategii editoriale și de content și email marketing.

Pe 28 și 29 iulie te așteptăm la Youth Hub pentru un training complet, 100% practic. Mai mult, fiecare participant beneficiază de 10 ore de consultanță gratuită post-eveniment pentru a putea lucra cu specialiștii individual pentru proiectul său.

Cursul este structurat în patru module în care discutăm despre personas, identificarea corectă a publicului țintă, cum se creează obiceiurile în online, desenăm wireframe-uri, schițăm site-uri și/sau aplicații mobile, apoi trecem la partea de content unde vorbim despre crearea unei strategii editoriale, despre campanii de content marketing si de e-mail marketing si încheiem cu instrumente de măsurare și interpretarea corectă a cifrelor legate de produsul nostru.

Cursul se adresează agențiilor de web development, celor care lucrează ca account managers, start-upurilor, antreprenorilor aflați la început de drum, ONG-urilor, juniorilor în marketing, bloggerilor și oricui pornește în online și își dorește să dețină o bază solidă de cunoștințe.

Pentru detalii și înscrieri, Youth Hub vă stă la dispoziție aici.

Și pentru că sunt o minunată și avidă după cursuri, cei care merg din partea mea au 10% reducere. Poți să dai un click pe poza articolului și să faci un download, sau poți să te înscrii direct. Zi-le că te-am trimis eu la școală 🙂

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *