În tonul melodiei care a împărțit populația în două, “lemnul și spațiile mici”, îmi apare pe facebook o postare care zicea, cum ar veni, că “barbaţii sigur nu preferă femeile lemn, ci pe alea cu sânii mari”. Nu știu ce a vrut să spună poetul, dar eu cu siguranță vreau să spun altceva. Pentru că am o părere mai bună despre bărbați, decât să cred asta.

Cred, într-adevăr că băiețeii preferă fetițele cu sânii maaari, puși cu plastic să stea în sus, că ăia de la mama natură, dacă-s mari sigur se lasă; fetițele cu buzițe maaari, de plastic, să țuguie buzele frumos la poză, fetițele cu gene luuuungi care clipesc suave ca niște garofițe și care și le zbat repede-repede ca un colibri mic și drăguț; fetițele cu părul luuuung până la fundulețul bombat, de plastic, nu de alergat la maraton; fetițele cu unghiuțe luuungi și colorate și accesorizate , fetițele cu pantofiori cu toc inaaaalt, inaaalt de minim 10 cm care fac piciorușul luuung de gazelă; fetițele cu machiaj mult și cu de toate (pentru că și fetele care își dau cu 5 kile de fond de ten sunt zugravi de treabă, nu?).

Așa le place băiețeilor. Mult și cu de toate. Ca la Dristor. Dar le place și puțin. De obicei, material. Puțin material pe fustiță și puțin material pe bluziță. Așa că fetițele se fotoşopează în viu, fiecare cu ce poate, iar unde nu se poate, chituim. Ajustarea din machiaj și material. Și uite așa, una câte una și din ce în ce mai multe, fetițele se transformă în păpuși. Gonflabile. Pentru că băiețeilor nu le place lemnul. Le plac țâțele mari. Da’ nu mai bine trimiți tu băiețelul la magazinul de păpuși gonflabile și scapi cu 200 de lei? E mai ieftin și nici nu trebuie să te înțepi prin locurile alea. Zic și eu. Mă rog, nu mă pricep. Pentru că băiețeii, dacă nu știai, se plictisesc repede. Și foarte repede o să-i placă altă păpușică. Și după aia te superi că pleacă la păpușica cu chestii mai mari. Gentuțe, zic.

Bă, dacă s-ar duce vreuna să își facă un detartraj sau 2 plombe că-i place bărbatului. Sau să citească 3 cărți pe lună, că-i place lui. Sau să mai învețe o limbă străină să-i susure la ureche. Sau să mai facă o facultate că-i plac omului deșteptele. Nu, nene. La dezgolire înainte, la plăcinte înapoi. Sau cum era? Și după aia ziceți că vă văd bărbații ca pe niște bucăți de carne. Hai să ne tunăm cu totul ca să ne plângem că toţi bărbaţii sunt falşi. Ironic, nu?

Nu dragilor (da, aşa e corect, nu dragelor), băieții vor femei cu țâțe mari. Bărbații, aia despre care ziceți că nu-i găsiți, vor altceva.

Foto : Courtesy of Miss Oana

4 replies
 1. Iobagul
  Iobagul says:

  In primul rand tine de hormoni, mai precis de varsta hormonala; adolescentii ard tot ce prind avizi de noi experiente, maturii mai vor si o conversatie cu friptura rumenita servita de ” lady in red”. Cine porneste de la ideea ca ne impartim in marea majoritate in vaci gata de rut si porci grohaitori dependenti de sex pierde din start! Totul e un joc de seductie, cu reguli si mai ales deviantze! De comportament sociologic si sexual! Simplist, barbatii sunt dominati la nivel bazal de reproducere cu cat mai multe partenere pt perpetuarea speciei, diversitate si placerea vanatorii; femeile doresc siguranta, stabilitate, asigurarea conditiilor cat mai bune de trai si perpetuarea prin urmasi de care se simte legata fizic si psihic inca inainte de nastere; plus sa fie admirata, apreciata, inteleasa de cei din jur; sa transmita si sa primeasca sentimente; chiar sa sufere din cauza sentimentelor, asa stie ca e implicata, conteaza si simte viata! Daca pornesti fara patimi si orgolii de la premisele astea poti spera la o fericire tangibila sau macar la o spiritualitate galpanta

  Reply
  • andra.nistor
   andra.nistor says:

   daaa, asta ar fi idealul!! de ce naiba nu poate sa fie atat de simplu? sa vezi ce vrea si ce are nevoie celalalt si sa ii dai. asta in conditiile in care ea nu vrea un cec de 1 mil de euro si el nu vrea sa calce stramb daca ii se ofera o ocazie…

   Reply
 2. Ioana
  Ioana says:

  Mi-a fost dat sa am in jurul meu doar persoane(baieti) care vor putin, in sensul ca multe dintre sfaturile pe care le primeam, erau recomandari de a fi cat mai naturala. Ce-i drept, nu sunt multi cei de la care as putea(/vrea) sa primesc un sfat de genul. Ultimul paragraf e numai bun de imprumutat.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *