Uneori susțin sus și tare că nu mă mai șochează nimic. Alteori mă contrazic, mă minunez și mă întreb cum au supraviețuit unii până la o vârstă. Recunosc și eu am crezut că porcii zboară. Până la 18 ani. După aia mi-a trecut.

Dar să revenim la tema/ nebunia/ concursul zilei. Și?? Voi ce-ați mai share-uit? Ce-ați mai câștigat pe facebook? Câte aifoane? Câte samsunguri? Câte mașini cu climă bizonica? Hai bre, că erați cu zecile de mii și am nevoie de sfaturi și de ajutor. Care ați avut noroc? Nu de alta dar eu nu sunt norocoasă la extrageri. Am mai câștigat eu vreo 2-3 chestii la viața mea. Dar erau modeste. O carte, o invitație, etc…și asta pentru că am sunat prima la radio.

Băi dar acum!!! Băi acum se dau Range Rovere pe facebook nenică!! Jur! Am văzut eu postarea. Trebuie să dai like and share și probabil toate datele personale cu cnp și număr de card (am fost foarte emoționată când am văzut și încă nu am apucat să dau click acolo) și pac!! Câștigi un Range Rover.

Băi și mie îmi place Range Roverul. Are forme mișto. Nu vă ziceam eu acum două luni că am stat 5 minute pe stradă să mă uit la fundul unui Evoque?
Deci da. Pe bune. Îmi place Range-ul. Unul vișiniu mi-ar plăcea. Partea nașpa e că ăștia la concurs dau doar alb și deja am o mașină albă. Plătită, nu câștigată. De aia vreau și eu să câștig.

Nu mai contează că pagina de facebook Range Rover 2016 ( how original!) e făcută pe 28 martie și are, până la ora asta 113.466 like-uri, că nu are nicio postare în afară de astea 2 poze pe care trebuie să le “like and share”, nu contează că postarea e “just now” și are 35.000 de likeuri, 44.000 comments și 69.000 de share-uri. Woww, Range Rover 2016 bate și viteza luminii și a sunetului!

Update : stai că acum am văzut că poți să îți alegi culoarea dacă scrii într-un comentariu. Nu au numai pe alb. Gata, pe mine m-au convins. Me happy!!
Așa că pupici și seară frumoasă că mă duc să dau like and share. Că ultima oară când am primit mail de la arabul ăla în care mă anunța că îmi lasă moștenire milioanele lui, am uitat să îi trimit mail cu datele mele și am rămas naibii săracă.
Și voi ăștia care ați câștigat deja aifoanele și samsungurile la celelalte LikeAndShareuri, țineți-mi pumnii. Acum e rândul meu. Range Roverul asta e al meu. Pe vișiniu.

4 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *