Miercuri seară, băieții cu bărbi (unii) și cu cușme (toți) ne-au strâns în secret să se dea mari că printul moare și ei scot almanahe. Și au scos almanah, am râs, am glumit și am băut. Apa. Plată. Bineînțeles.

Acum, la două zile după marea convocare, mă simt “umpic așea” de parcă ar fi fost ultima masă și ultimele pahare de…apa plată, parcă am zis la început. Pentru că am citit almanahul și trebuie să recunosc că m-am speriat. Ba mai mult, m-am îngrozit. Ce am citit acolo m-a făcut să îmi ridic o multitudine de semne de întrebare despre viitorul meu, al tău, al nostru, al țării.

Sunt puțin îngrijorată, ce-i drept. Mai ales că, urmărindu-i de atâta timp, văd că au gura aurită. De vreo 3-4 ani tot au cobit cu metroul din Drumul Taberei și na! Asta s-a întâmplat. Nimic. Nimic s-a întâmplat. De ani întregi scriu lucruri despre băieții din fotbal, fie ei jucători, antrenori, patroni. Și na! Nimic s-a întâmplat. De ani întregi fac mișto de corporatiști și uite, a trebuit să îmi iau concediu să pot sta să citesc almanahul. De ani întregi fac mișto de drojdierii din Vaslui și uite ce se întâmplă.Ca să nu mai zic de tot ce scriu despre unguri.

Ceea ce nu știu băieții de la TNR că totul e magie și universul complotează pentru a ne îndeplini gândurile și dorințele. Tot ce spunem, tot ce gândim și mai ales tot ce scriem, băieți!! Așa că, tind să cred foarte mult că tot ce se întâmplă în țara asta e din vina lor. Ei zic că fac niște glume și când colo, unii le iau foarte în serios. Așa că, văzând că au început să se îndeplinească foarte multe lucruri din cele spuse și scrise de ei, mi-am luat frumușel almanahul să știu naibii ce mă așteaptă pe viitor. Și m-am cam speriat puțin când am văzut titluri de genul :

Și sunt o grămadă!! O grămadă!! Adică 156 de pagini, că pe mine m-a luat valul și am citit și coperțile. Partea bună e că băieții mai scriu și de bine. Exemple în pozele de mai jos. Doamne ajută, asta cu murăturile chiar mi-ar placea tare mult.

În fine, e mult de spus. Ideea e că oamenii aștia sunt un fel de Nostradamus. Și au făcut un almanah ca sa fie o societate secretă a deținătorilor de almanahe și nu vor sa pună textele și pe online. Și nici măcar nu vor să-l distribuie la tarabe. Il găsiți doar la emag. Noroc că sunt simpatică și vă dau mură-n gură (murături n-am).

Ăsta e linkul. Dă un click. Azi fiind prima zi, până la 12 noaptea au livrare gratuită.

Hai Doamne ajută. Să fie doar cu ce au zis de bine!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *