the outfit

În primul rând să știți că nu este un articol sponsorizat. E, vorba aia, pe banii mei. Dar și dacă era, am recomandat eu ceva aiurea vreodată? My point exactly!

Așa. Acum vreo săptămână am văzut că povestea cineva despre The Outfit și avea și un cod de reducere. Slavă Domnului spoturi și colaborări văzusem destule de când s-au lansat încoace (și chiar mi-au plăcut), așa că știam oarecum ce urmează să se întâmple. Am zis să încerc și eu , de curiozitate, mai ales că am recunoscut întotdeauna că sunt fan reduceri.

Pe scurt. Am intrat pe www.theoutfit.ro și mi-am făcut cont. Apoi am răspuns la o grămadă de întrebări  de genul – înălțime, kg, dimeniuni pentru pantaloni/fuste/rochii/sacouri/etc, cum port hainele (mai largi, mai strîmte, normale), care este stilul meu, dacă port mai mult fuste sau mai mult pantaloni, dacă îmi place mai mult talia joasă sau înaltă, în ce categorie de buget se încadrează fiecare haină în parte, ce culori îmi plac sau nu îmi plac, dacă îmi plac florile/dungile/animal print și alte modele și o selecție de diverse răspunsuri pentru ce NU aș purta niciodată.

Am bifat tot ce aveam de bifat. Opțional am ales să răspund și la câteva quiz-uri în care erau o grămadă de articole vestimentare la care trebuia să bifez aș purta/nu aș purta/ am deja ceva de genul. Poți chiar să îți faci un board pe Pinterest și să îl urci în cont pentru ca stiliștii să vadă cam ce haine îți plac și să își facă o idee despre tine.

Care e de fapt toată treaba? Dacă ție nu îți place să mergi prin magazine, să stai să probezi, să umbli brambura în căutarea hainelor, îți faci cont aici, completezi toate cele și primeșți acasă prin curier o cutie cu 5 produse. Le probezi liniștită acasă, te fâțâi cinșpe ore în fața oglinzii, vezi dacă merg combinate cu ce ai deja prin șifonier și te gândeșți cât vrea suflețelul tău (bine, nu o lună!) dacă îți plac sau nu, fără să ții cabina de probă ocupată sau să se mai uite urât la tine câte una din vânzătoare.

Ah, și poți scana codul pentru un playlist în Spotify ca să probezi în timp ce dansezi prin casă. Chiar s-au gândit la toate!

Buuuun. A venit momentul în care te-ai hotărât ce rămâne și ce nu rămâne. Dacă rămân toate, ai un discount de 25% din prețul produselor. Dacă nu rămân toate, sau nu rămâne nimic că poate nu îți place/ nu ți se potrivește/ nu era mărimea bună, ai în cutie un plic/pungă în care să le pui, după care selectezi ziua în care curierul vine să le ia.

Eu, spre exemplu, am rămas cu geaca de piele vegană și, la ora la care scriu asta, încă mă gândesc dacă să rămân și cu bluza portocalie cu mâneci bufante. Blugii veneau bine, însă fiind blugi skinny, faptul că erau rupți nu mă avantajau (nu cred că avantajează pe nimeni). Îmi plac blugii rupți, dar să fie relaxed sau largi. Skinny rupți îmi pare că îți scot pielea cu forța afară. :)) Cardiganul bej era super interesant. Nu am mai avut ceva de genul ăsta și cred că l-aș fi păstrat dacă ar fi fost din materiale naturale. În profil selectasem că nu vreau nimic din poliester, dar se mai întâmplă și scăpări. Oameni suntem. Iar rochia neagră gen cămașă lungă cu nasturi era super simpatică, doar că mai am una bleumarin similară și asta era și puțin transparentă. Deci merg la retur.

Ce e super frumos și denotă bun client service și understanding e că atunci când completezi în contul tău returul te întreabă la fiecare produs în parte dacă ți-a plăcut și e stilul tău sau nu, dacă a fost ok mărimea sau vrei alta, dacă a fost prețul ok pentru tine, etc.

Păreri personale.

Eu am început de foarte puțin timp shopping-ul online. Încă sunt omul ăla care vrea să pipăie materialul. Însă, sunt cam 50-50. Dacă îmi doresc ceva anume, sau ceva deosebit și știu unde se găsește, aș vrea să merg personal și să probez. Însă, recunosc, că în ultimii doi ani de cumpărături online cam 80% din ce am cumpărat a fost absolut perfect. La încălțări nu prea se potrivesc numerele, însă de aia există retur.

Nu știu exact cum funcționează The Outfit dpdv logistic, dar, după părerea mea, au reușit să facă ceva foarte, foarte bun. Și mă știți pretențioasă. Mai ales la detalii. Cutia vine cam în 5-10 zile lucrătoare (spun ei pe site) de când ai dat comandă. Eu am comandat înainte să plec la Cluj, deci cam pe joi/vineri și a venit vineri. Cutia este neagră, branduită și legată cu fundă. Exact ca un cadou. Pe care ai dat sau urmează să dai bani, dar orișicât. Hainele din interior alese de un stilist de la diferite branduri (la prețul din magazine) sunt ambalate în hârtie de mătase. Acolo găseșți și o scrisoare în care sunt menționate sugestiile stilistului și idei despre cum ai putea să porți și să combini toate hainele din cutie. Ai și detalierea fiecărui produs, prețul și mențiunea că dacă le păstrezi pe toate ai un discount de 25%.

Prețul pentru toată șmecheria asta este de 49 lei (care include transportul și stilistul, dar care oricum ți se scad apoi din haine) și mi se pare absolut minunat și pertinent. Mi se potrivește treaba asta mai ales când nu știu cu se să mă îmbrac, nu mai am nimic de îmbrăcat (normal!) și când mă satur de gusturile și ideile mele și mi se pare interesant să las creativitatea altuia să mă îmbrace. Și atunci aș apela la o cutie din asta în care să mă surprindă cu o ținută sau mai multe ( 5 produse sunt în cutie, atât.)

Am văzut că au și abonamente lunare, ceea ce mi se pare super mega nice. Nu cred că aș apela lunar, că am început să fiu mai cumpătată cu shopping-ul, însă o dată pe anotimp aș face-o. Sunt curioasă de prețuri în perioada reducerilor. Am mai spus și sunt foarte mândră de mine la vânătoare de branduri mari în perioada reducerilor. Deci am să încerc și atunci și vedem cum e. Parcă aveau pe site (sper să nu spun vreo prostie) și o inserare de comentarii legate de ocazie – dacă vrei ținută pentru revelion/ birou/ casual/ sport/ etc. Acum am pus range de preț de maxim 250 lei articolul pentru că na, am vrut să încerc pe bune serviciul, nu să îi pun pe oamenii aia să îmi trimită chestii scumpe pe care poate mi le-aș permite sau nu.

Deci da, concluzionând, m-a impresionat serviciul lor, chiar dacă nu am păstrat toate hainele. Dar s-au apropiat extrem de mult de genul meu. Sper să le meargă bine, pentru că livrează ceva foarte frumos la preț mai mult decât decent. Returul se face absolut simplu. Hainele pe care nu le-am vrut au mers în plicul de retur găsit în cutie apoi din cont, după ce plătești ce vrei să păstrezi, ai opțiunea de a chema un curier sau de a lăsa punga/plicul la un easybox. Eu am ales easybox și mi-au dat un timp de 3 zile pentru a le lăsa acolo.

Ah, că era să uit. Am găsit și un cod de reducere în cutie, pentru prieteni. Probabil toată lumea găsește la prima comandă, dar, așa cum am scris mai sus, fix codul cuiva m-a determinat să încerc. Deci aveți prima cutie gratis (în loc de cei 49 de lei de styling și livrare). Codul (dacă vreți să introduceți manual) este outfit-36802. Sau, varianta mai simplă, click aici și calculează automat când îți faci cont.

Geanta nu e de la ei, o luasem să văd cum merge cu hainele, dar am văzut că trimit și accesorii. Maybe next time.
2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *