Vara trecută făcusem un story pe Instagram că merg să-mi cumpăr lentile, chit că sunt mai mult de 6 ani de când am rămas strict la ochelari. Și a pornit o întreagă distracție cu întrebări, în care oamenii încercau să ghicească unde plec eu și am nevoie de lentile, mai ales că menționasem că nu mă lasă să particip cu ochelari. La fiecare întrebare primită am răspuns cu câte o poză pe subiect.

Și după tot thread-ul acela, (mulțumesc, people!) am realizat că eu chiar am avut parte de foarte multe experiențe mișto în viață. Adevărul e că să văd toată lumea, colț cu colț, ar fi unul dintre cele mai mari visuri împlinite. Nu am apucat niciodată să mă plictisesc. Vreau să experimentez lucruri, vreau să descopăr trăiri, vreau să-mi înving frici, vreau să mă bucur de viața asta care are atâtea de oferit. Vreau să-mi fac amintiri și să profit de fiecare senzație care va rămâne cu mine de-a lungul vieții. Vreau, ca pe măsură ce înaintez în vârstă, să mă uit inapoi și să povestesc cu bucurie și zâmbet pe buze fiecare lucru pe care l-am făcut, fiecare amintire creată, fiecare stare pe care am simțit-o pe măsură ce mai bifam ceva din micile bucurii ale vieții.

Și pentru că vreau să vă dau idei, dar mai mult să-mi las mie aici un reminder de câte am făcut și câte mai am pe listă, o să las mai jos o parte din amintirile create de-a lungul anilor. Treaba e că la orice poză m-aș uita, știu exact când și cum a fost făcută, știu exact cum m-am simțit în acel moment, știu exact fiecare detaliu din ziua respectivă. Cam asta e treaba cu “making memories”. Rămân cu tine acolo și-ți pun un zâmbet pe buze de fiecare dată când îți aduci aminte, chit că au trecut ani.

Am urcat pe Etna. Doamne, ce frig a fost! Și ce peisaj extraterestru.

Am văzut animalele sălbatice de aproape într-un parc național (în Africa).

M-am dat cu tiroliana prin mai multe țări. Aici eram în Mauritius.

Am hrănit țestoasele gigant în singurul loc de pe lume în care ele mai există. Știați că nebunele astea trăiesc 550 de ani și mănâncă non-stop?

Am străbătut parte de ocean cu catamaranul.

Am fost la cârma unui velier pe Marea Neagră.

Am băut un vin la apus pe un velier. Bine, la New York, ce-i drept.

Am făcut snorkelling (după ce m-am prins că nu e bine să iei apă).

Am făcut scuba și mai vreau!

Am zburat cu avioane ultra ușoare. Am eu ce am cu zburatul. Nu știu ce. Dar dacă aș putea în viață să zbor cu fiecare aparat existent, aș face-o să mă gândesc. Visez la un MIG sau niște F-uri. Cine știe, poate se îndeplinește și asta în viața asta. Apropos, prima poză e din 2008, de când am zburat prima dată. A doua e fix de anul trecut.

Am zburat cu un elicopter de două locuri.

Am fost la echitație. Dar am niște poze atât de proaste, de zici că sunt făcute cu telefonul fix. Deci nu le mai pun.

Am tras cu arma în poligon.

Am testat mașini prin păduri, pe dealuri și pe circuit. Am făcut și cursuri de defensive driving.

Am fost la rafting pe răul Buzău.

Am experimentat cina pe întuneric împreună cu colegii de la birou. Am avut 3 supe, 4 aperitive, un fel principal, 4 deserturi și 3 vinuri. Nu am dat pe noi, dar nici nu prea am ghicit ce am mâncat. A fost super fun. Încă mai am chestia aia care acoperă ochii. Dorm cu ea când e prea mult soare.

Am alergat un cross de 11 km prin pădure. L-am terminat în timp util și am văzut că sunt în stare. Nu mai am de gând să mai fac asta niciodată.

Am terminat și un Legion Run – probabil cea mai grea și militarească experiență din viața mea. Se întâmplă o dată pe an, mereu într-o altă țară. Mi-am testat limitele fizice și mentale. Mi-a ieșit. Nu cred că mai pot încă o dată.

Am fost la un meci pe un stadion de baseball. Mai vreau să bifez o cursă F1 și un meci din NBA.

Și am fost de mai multe ori pe Broadway.

 

Sunt sigură că am ratat multe experiențe, dar las așa ca să nu iasă o carte de memorii. Mereu încerc să scot maximul din fiecare loc în care ajung, din fiecare weekend, din fiecare vacanță, din viață în general. Și consider că fiecare experiență, de orice tip ar fi ea, ne învață ceva despre noi, ne arată bucuriile sau fricile, ne educă, ne crește, ne schimbă.

 

Articolul este scris la îndemnul celor de la experimentează.ro , o platformă care înglobează în jur de 900 de experiențe. De la cine romantice la dat cu parapanta, de la masaje și spa-uri la circuite off-road. De la clase de yoga la ore în poligon. Intrați la ei pe site și vedeți ce vi se potrivește, ce vreți să încercați, sau, de ce nu, ce vreți să faceți cadou cuiva drag. Bucurați-vă de viață!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *