Zilele astea mi-am facut curat prin foldere uitate ale laptopului. Cateodata e bine sa deschizi “cufere” vechi.

Nu stii peste ce minunatii dai. Eu am gasit o discutie libera intre mine si o minunatie de copil de 6 ani, fetita unei prietene.

Tu stii ce inseamna o relatie? Unii care se iubesc.

Si iubirea?  Adica ei se pupa pe buze si se plac. Si isi beau cafeaua impreuna. Cu paiul. Si poate unul din ei are vreo boala de care nu a spus si se imbolnaveste. Stau impreuna in aceeasi casa, nu se bat, nu se cearta

Poti sa faci copii fara sa te casatoresti?  Nu, pentru ca sotul te hraneste pe tine. Adica sotul trebuie sa faca baie la copil, sa aduca prosopul. Eu am venit din burtica de la mami. Dumnezeu a plantat o boaba in burtica la mami si de acolo am iesit eu.

Si tati ce treaba a avut in toata chestia asta?  A venit sa ma ia din spital si mi-a adus haine frumoase. Si ce a mai facut? A avut grija de mine, mi-a dat sa mananc, mi-a facut mar ras cu biscuite, m-a dus la gradina zoologica si cam atat.

Mami ce a facut? A stat in spital cand m-a nascut, si cand s-a dat jos din pat nici nu putea sa mearga, trebuia sa o ajute sotul. Mama e buna,imi da sa mananc, imi face suc. Mami se poarta bine,frumos. Mami sta pe facebook pana se linisteste, ne uitam la filme si ne culcam.

Tu esti fericita?  Da.

 Ce inseamna fericirea?  Sa stau la mami in brate si sa ma alint. Cand sunt fericita ma agit, sar in pat si pe jos. Mami e putin cam fericita si nefericita. E nefericita ca vrea sa plece cineva. Pentru ca se certau si nu mai radea deloc. Si se simtea rau si avea rupta inimioara, adica nu era fericita si nu mai vorbea cu persoana care i-a facut rau.

Si ce trebuie sa faci cand esti nefericit?  Sa indrepti lucrurile , sa faci ce faceai inainte cand nu va certati.

Si daca nu se indreapta lucrurile? Ramaneti suparati si unul se muta. Nu trebuie sa stai cu cineva cand nu esti fericit dar trebuie sa faci ceva.

Ce parere ai de X ? Mi-a adus prajitura si imi place de el pt ca e frumos si chipes. Are suflet bun.

De unde stii? Se vede pe fata cand zambeste, are ochi frumosi. Are un fular la mana pentru ca era capitanul si conducea echipa de fotbal.

Ce insemna sa conduci?  Intr-o familie conduce tata, pentru ca e cel mai mare ca varsta. Sa conduci pe cineva ,adica sa ii spui ce sa faca.

Tu stii ce inseamna imaginatie? Adica ai ceva la care visezi si vrei sa faci de-adevaratelea. Dar e si cand visezi ceva urat.

Si ce faci tu cu imaginatia? Pai eu acum imi imaginez ca sunt o pisica si fug dupa un soricel.

Tu minti?  Nu. Dar stiu ca oamenii mint si nu se tin de cuvant. Minciuna nu e buna. Oamenii care mint sunt prost crescuti si sunt rai.

Ce insemna sexy? Moderna. Fetele care danseaza si se imbraca cu buricul gol (dupa care m-a pus sa pun melodia “esti iubibila ” si a inceput sa danseze)

Ce inseamna responsabilitate? Asta nu m-a invatat Dumnezeu. Eu cand eram sus la Doamne Doamne, el m-a invatat toate astea dar nu stiu ce inseamna responsabilitate.

Ce treaba are credinta cu Dumnezeu? Pai nu are nicio treaba. Dumnezeu este cel care ne-a proiectat pe noi,adica cel care a facut tot. Andra hai sa vorbim cu Dumnezeu vrei?

Pai cum? Prin meditatie :ascultam muzica si stam turceste si inchidem ochii. Si stai turceste pana te plictisesti si nu mai vrei sa vorbesti cu Dumnezeu.

Si ce vorbim cu Dumnezeu? Pai eu vorbesc orice. I-am zis multumesc ca m-ai invatat toate astea si cam atatica. Eu am energie si topai pe aici. Pentru ca energia iti da viata si putere. Energia inseamna sa fii bucuros si sa topai ca mine.

Si la oamenii mari ce inseamna? Nu stiu dar energia este si negativa dar nu stiu care este.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *