Da, serios. Mi-am trimis flori la birou. Fix acum a venit curierul. Lalele. Da, îmi plac lalelele și floarea soarelui și zambilele și tuberozele. Așa că azi am primit lalele și praline belgiene șii șiii șiii bilețel în care mi-am urat o primăvară frumoasă. Serios.

Nu, n-am luat-o razna. Dar nah…e de datoria departamentului de marketing să facă o surpriză femeilor din companie. Așa că astăzi le-am făcut o surpriză. Și lor și mie. Că doar îndeplinesc toate condițiile – sunt femeie și lucrez aici 🙂

Recunosc, n-a fost simplu. A trebuit să caut un milion de florării online cu ofertă variată (pentru că deh…eu mă hotărăsc greuuuu) să aibă și ceva de pus lângă flori și care să livreze și în mai multe orașe din țară, toate la aceeași oră. Să găsesc mesaj frumos de pus pe bilețel, personalizat pentru fiecare colegă în parte. Băi nene, acum îmi dau seama că nu e chiar ușor să cumperi o floare atunci când chiar vrei să fie ceva special.

Așa că, acest articol este despre “multumesc”. Serios.

Dragi bărbați din viața noastră,

În cazul în care nu auziți foarte des mulțumesc-ul ( pentru că noi, femeile, câteodată avem impresia că trebuie să primim, ni se cuvine, e normal, e musai, etc…), în cazul în care nu exaltăm de fericire (pentru că eu mă bucur destul de chill…recunosc. Adică mă bucur mai mult în sinea mea decât să fac tumbe de bucurie să înțeleagă omul că I really, really appreciate ), chiar vreau să spun Mulțumesc. Am înțeles că nu e ușor să faci un gest frumos atunci când îți pasă. Așa că mulțumesc tare, tare, tare mult. Apreciez. Apreciez fiecare fir de floare, fiecare buchet, fiecare ghiveci, fiecare bulb pe care l-am primit. Apreciez fiecare ciocolată, fiecare mărțișor, fiecare bilețel și felicitare scrisă de mână. Sunt lucruri mici ( pentru că nu mărimea contează! A buchetului that is!) care pun un zâmbet pe fața unei femei, sunt lucruri care ne fac ochii să lucească, sunt motive mici pentru care vă luăm în brațe și vă pupacim, sunt lucruri care ne înseninează ziua. Vă rog să le faceți în continuare. Știu că e un clișeu, dar luați-ne flori în continuare. Ne plac. Și vă iubim pentru asta. Și pentru gesturile mici.

Dragi femei din viața lor,

În caz că ați uitat, învățați să reapreciati o floare. E o intenție frumoasă, e oferită cu drag sau cu dragoste sau cu respect sau e pur și simplu oferită. 8 martie nu despre inele, mașini, coliere și alte alea. Este despre primăvară. Și primăvara este despre soare și flori. Și învățați să spuneți un “multumesc” neurmat de un “dar ” – dar putea să fie mai mare buchetul, dar putea să fie mai roz, dar putea să aibă 2000 de fire. Învățați să vă bucurați de gest și nu de bonul fiscal.

Dragi femei din viața mea,

Sunteți minunate. Și frumoase. Și puternice. Fiți optimiste și zâmbitoare. Să aveți o zi cu soare mult. Afară și în suflet. Și țineți-va soarele pe strada voastră.

Gata. Mă duc să mănânc ciocolată 🙂

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *