Încă nu-mi vine să cred că s-a terminat și că trebuie să-mi pregătesc singură micul dejun. M-am bucurat ca un copil de ediția cu numărul șase a Food Camp și am fost mândră să pot face din ea una DelicioUS!
Cum a fost? Amazing! Nu știu dacă s-a văzut pe story tot ce am reușit să facem acolo, dar sper din suflet că am suprins esența.
Totul a început la București, unde o mână de oameni ne-am întâlnit la BMW România. De ce? Pentru că DelicioUS este despre experiența Americană, iar cei de la BMW ne-au pus la dipoziție cei mai frumoși bolizi din România produși în fabrica lor din SUA. Care, by the way, este cea mai mare fabrică BMW (adică 1500 de mașini pe zi!). Cam așa am plecat spre Avrig. Cu patru bolizi (X6 și X5 M50i) care au însumat un total de 2000 CP. Superbe mașini! Și superbă tehnologie, mai ales că la câte bagaje am avut, portbagajul smart ne-a super impresionat.
După câteva sute de km cu vreme bună și o minunăție de Transfăgărășan făcut cu 530CP, am ajuns la Anna Charisma Chalet, un loc absolut de poveste. Fix de poveste cu zâne! Înconjurat de pădure, râu, munte și cascadă. Dar și lumânări, felinare, foc de tabără și foarte multă voie bună.
Ce s-a întâmplat acolo? Îmi vine să spun “mâncare!”, dar nu e doar despre asta. Totul a fost o experiență în care s-au îmbinat perfect – cabana de la Anna Charisma, ingredientele cu care am gătit, food bloggerii pasionați de ceea ce fac și invitații speciali Chef Nicolae Lică (Marriott Hotels) și Cosmin Tudoran – Proful de vin.
Concluzia este că ne-am adunat să degustăm ingrediente delicioUaSe! Pentru că nu mai făcusem ceva tam tam pe internet legat de carnea de vită Americană de prin primăvară, am găsit de cuviință să trecem la treabă. US beef dinner a fost în pădure. Și nu a fost oricum. Masa de 20 de persoane a fost aranjată superb și impecabil, vinurile au stat la rece, iar Chef Nicolae Lică ne-a povestit despre fiecare cut în parte, ne-a arătat cum se feliază șiiiiiii, ne-a pregătit cea mai frumoasă experiență de steakhouse pe care eu personal am avut-o vreodată. Bineînțeles că am uitat câte feluri de garnituri și sosuri am avut, ceea ce mă va face să îl stresez puțin la telefon ca să-mi aducă aminte.
Seara în care ne-a gătit vreo cinci feluri de somon sălbatic din Alaska a fost la rău. Bineînțeles că Bianca Grama s-a dat peste cap să ne costruiască un loc de neuitat pentru cină acolo. Pentru că unde să și faci așa ceva dacă nu pe malul răului pentru o senzație autentică de Alaska? Da, vinurile au fost la rece și de data asta.
Am făcut și seară de burgeri pe care i-am pairing-uit cu whiskey și alte coktailuri cu whiskey pentru că asta este American style. Este experiența, este degustarea, sunt ingredientele premium, sunt oamenii cu care împarți experiența este felul de a te simți și a te bucura relaxat de tot ce are pământul mai bun de oferit.
Ideea e că de data asta nu vreau să fac un text lung, pentru că sunt sigură că pozele vorbesc de la sine. Dacă vreți să vedeți toată experiența celor patru zile, toate brunch-urile, toate cocktail-urile, toată atmosfera și toți oamenii pasionați de asta, intrați pe Instagram-ul DelicioUS. Sunt vreo trei highlights doar cu ce s-a întâmplat la Food Camp. Până atunci, enjoy pozele! Și nu uitați să mâncați bine!
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!